"Ana Yurttan Ata Yurda Sağlık Köprüsü" Projesi Kapsamında Prof. Dr. Çiğdem ÖZKARA ve Prof. Dr. Mustafa Uzan, Pratik ve Teorik Eğitimler Verdiler

24.05.2024

"Ana Yurttan Ata Yurda Sağlık Köprüsü" projesi kapsamında Ahmet Yesevi Üniversitesine gelen nöroloji uzmanı Prof. Dr. Çiğdem ÖZKARA ve beyin cerrahisi uzmanı Prof. Dr. Mustafa Uzan, programları kapsamında pratik ve teorik eğitimler verdiler.

Ayrıca 22-24 Mayıs tarihleri arasında Türkistan ve çevre eyaletlerden gelen nöroloji, beyin cerrahisi, radyoloji ve nöropsikoloji alanında uzmanların katılımıyla "1.Türkistan Epilepsi Okulu" gerçekleştirilmiştir. Okulun ilk günü Türkiye'nin önde gelen epilepsi uzmanları teorik eğitimler verirken sonraki günlerde Türkistan ve çevre şehirlerden gelen tanı koyulamamış vakalar değerlendirilmiştir. Epilepsi Cerrahisine uygun olabilecek hastalar belirlenerek takibe alınması kararlaştırılmıştır. Okulun son günü katılımcılara sertifikaları Prof. Dr. Çiğdem ÖZKARA, Prof. Dr. Mustafa Uzan ve hastane başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Ziya Gençer tarafından takdim edilmiştir.